Ministar Hadžović ugostio trenera MNK Pionir iz Jablanice

Datum objave: 19.01.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović održao je sastanak s trenerom Malonogometnog kluba Pionir, Adisom Halilhodžićem, povodom Športskog turnira koji će se održati 21. siječnja u sklopu obilježavanja 30 godina 44. Brdske brigade Jablanica. Tim povodom resornom ministru uručena je zahvalnica za potporu, doprinos i uspješnu suradnju u proteklom razdoblju.



 „Drago mi je što sam danas ugostio trenera Malonogometnog kluba Pionir i što sam čuo mnogo o njihovim rezultatima, planovima i ciljevima. Ministarstvo je tokom proteklog perioda nastojalo da podrži pozitivne priče i događaje na području našeg kantona. S tom praksom nastavili smo i dalje i odlučili podržati i ovaj turnir. Podržavanjem ovakvih aktivnosti promovišemo i bavljenje sportskim aktivnostima naše djece“, istakao je ministar Hadžović.

Na turniru će sudjelovati 8 ekipa s područja Hercegovačko-neretvanske županije-kantona, uzrasta 2012/2013. godište.

Trener Halilhodžić zahvalio je resornom ministru na srdačnoj dobrodošlici i potpori. „Ovim putem iskreno se zahvaljujem Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K i ministru Hadžoviću što je prepoznao naš rad i podržao aktivnosti koje radimo na prostoru Općine Jablanica. Čast nam je što je Ministarstvo ovogodišnji pokrovitelj turnira“, kazao je Adis Halilhodžić.

Projekti