Mjuzikl „Romska bajka“

Datum objave: 17.06.2022

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović nazočio je izvedbi mjuzikla „Romska bajka“ koji je nastao po dramatizaciji romskih legendi Ljubice Ostojić, u režiji Seada Đulića, te suradnji UD „Mostarske kiše“, Mostarskog teatra mladih i P.S „Mo Stars“. Tom prilikom resornom ministru uručena je zahvalnica.



„Manifestacija 'Mostarsko ljeto' ove godine nudi izuzetno bogate sadržaje, a jedna od njih je i mjuzikl 'Romska bajka'. Ovom prilikom čestitke upućujem cjelokupnom timu koji je radio na ovom projektu koji je oduševio mostarsku publiku, ali i upućujem zahvalnost što su Mostarkama i Mostarcima priredili ovako kvalitetan sadržaj“, kazao je ministar Hadžović.

Mjuzikl „Romska bajka“ jedan je u nizu sadržaja prikazanih u okviru manifestacije Mostarsko ljeto. Osim resornog ministra nazočnima su se obratili Seada Đulića, režiser pomenutog mjuzikla i ravnatelj Mostarskog teatra mladih, Amra Dugalić, voditeljica ansambla umjetničkog društva „Mostarske kiše“ i Nataša Jekić, glavna koreografkinja i voditeljica plesnog studija „Mo Stars“.

Projekti