Ministar Hadžović posjetio Plesni studio MO Stars

Datum objave: 02.06.2022

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, dr. sc. Rašid Hadžović posjetio je Plesni studio MO Stars i održao sastanak s koreografkinjom Natašom Jekić i članicama Studija, tokom kojeg mu je uručena zahvalnica za dugogodišnju podršku i djelovanje studija, te pomoć u realizaciji III Internacionalnog plesnog festivala MO Stars Mediteran Open Dance 2022.



Učesnici sastanka razgovarali su o dosadašnjoj saradnji i narednim aktivnostima koje očekuju članice Plesnog studija MO Stars.

Resorni ministar izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i naglasio da je cilj Ministarstva da u skladu sa svojim mogućnostima podržava organizacije kakva je MO Stars. „Izuzetna mi je čast što sam u prilici da posjetim ovaj Plesni studio koji naš Grad i Bosnu i Hercegovinu konstantno predstavlja u najboljem svijetlu. Dugogodišnje djelovanje, rezultati i rad koji su priznati širom Evrope pokazatelji su da ovaj studio zaslužuje priznanje i podršku u radu kako bi i u budućnosti nastavili nizati uspjehe. Ovu priliku koristim da gospođi Nataši i njenim članicama još jednom čestitam na organizaciji proteklog Festivala, ostvarenim rezultatima i naravno cjelokupnom radu“, kazao je resorni ministar.

Koreografkinja Jekić i članice Studija, izrazile su zahvalnost i srdačnu dobrodošlicu resornom ministru. „Čast nam je i zadovoljstvo što imamo priliku ugostiti resornog ministra. Zato mu danas uručujemo zahvalnicu za neizmjernu podršku koju nam pruža u realizaciji naših aktivnosti. Nadamo se da će na obostrano zadovoljstvo naša saradnja i dalje trajati da ćemo našim rezultati i dalje što bolje predstavljati Mostar i Bosnu i Hercegovinu“, kazala je Jekić.

Galerija

Projekti