Ministar Hadžović ugostio predstavnike kluba Mostar Stari Grad Staklorad

Datum objave: 02.06.2022

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, dr. sc. Rašid Hadžović ugostio je predstavnike FC Mostar Stari Grad Staklorad, predsjednika Amela Bajgorića i golmana Stanislava Galića povodom osvajanja titule prvaka Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine i Kupa Bosne i Hercegovine.



Uputivši čestitke, ministar Hadžović je istakao da je od suštinske važnosti i jedan od prioriteta Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK podržavati uspješne sportske priče u Kantonu i Bosni i Hercegovini. „Povodom osvajanja titule Premijer lige Bosne i Hercegovine svim igračima, treneru, Upravi i navijačima FC Mostar SG Staklorad, u ime Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK i svoje lično ime,  čestitam vam na postizanju ovog velikog uspjeha. Ekipa će FC Mostar SG još jednom je pokazala svoj kvalitet i obradovala navijače osvojivši duplu krunu. Želim vam još mnogo uspjeha i nadam se FC Mostar SG Staklorad i u budućnosti ostvarivati najbolje rezultate“, poručio je ministar Hadžović.

Predstavnici kluba SG Staklorad uputili su zahvalnost na srdačnom prijemu i iskazanoj podršci. „Ovom prilikom zahvaljujemo se Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, na čelu sa ministrom Hadžovićem koji nam iz godine u godinu pruža nesebičnu podršku koja je dodatni motivator za ostvarivanje još boljih rezultata“, kazao je predsjednik Bajgorić.

Projekti