Obilježen Dan škole u Osnovnoj školi Čerin u Čitluku

Datum objave: 18.10.2021

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, dr. sc. Rašid Hadžović obratio se na manifestaciji povodom obilježavanja Dana škole u Osnovnoj školi Čerin u Čitluku.Dan škole obilježen je raznovrsnim programom i performansima koje su pripremili učenici i nastavnici škole.

Prisutnima se obratio ministar Hadžović, uputivši čestitke povodom Dana škole, te pohvale direktoru, nastavnicima i učenicima na uspješnoj organizaciji događaja. „Ovom prilikom upućujem zahvalnost roditeljima, starateljima i svim zaposlenicima u odgojno-obrazovnom procesu na zalaganju i iskazanom strpljenu, u godini koja nije bila nimalo jednostavna. Iskreno se nadam da se će se nastava u ovoj školskoj godini odvijati regularno, onako kako smo počeli. Nadam se da ćemo budućim projektima svim učesnicima u nastavnom procesu osigurati što bolje uslove za rad, jer to zaslužuju i naši učenici i zaposlenici“, istakao je resorni ministar.

Ministar Hadžović uručio je zahvalnicu penzionisanoj učiteljici Dubravki Soldo. Direktor Osnovne škole Čerin izrazio je zahvalnost na posjeti i podršci resornog Ministarstva.

Galerija

Projekti