Novogodišnja čestitka ministra Hadžovića

Datum objave: 30.12.2020

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK uputio je čestitku povodom predstojeće Nove 2021. godine.„U 2020. godini prošli smo kroz velike izazove i iskušenja, u kojima su sva naša djelovanja bila usredotočena na očuvanje zdravlja svih naših građana. Uspješno smo savladavali prepreke i prilagođavali se situacijama shodno našim mogućnostima, a požrtvovanošću i zajedničkim djelovanjem pokazali smo hrabrost i odgovornost.

Nadam se da će naredna godina biti godina pozitivnih promjena, u kojoj ćemo i dalje zajedničkim snagama djelovati, unaprijediti obrazovni sistem i mnoge druge društvene sfere.

U ime Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK i svoje lično ime svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine čestitam Novu 2021. godinu. Posebnu čestitku upućujem prosvjetnim radnicima Hercegovačko-neretvanskog kantona, učenicima i roditeljima/starateljima, koji su nesebičnim zalaganjem u godini izazova uspjeli da zadrže kvalitet odgojno-obrazovnog procesa i da prenesu i usvoje potrebna znanja i vještine.

Neka vam naredna godina donese mnogo više zdravlja, sreće i uspjeha..

Sretna Nova 2021. godina!“

Projekti