Ministar Hadžović prisustvovao polaganju kamena temeljca za izgradnju sportske dvorane u Bijelom Polju

Datum objave: 18.12.2020

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanskog kantona, dr. sc. Rašid Hadžović prisustvovao je polaganju kamena temeljca za izgradnju sportske dvorane u Bijelom Polju.



Polaganju kamena temeljca prisustvovali su i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Edin Mušić, direktorica JU Osnovne škole Bijelo Polje, Azra Šoše i Adem Macić.

Ne krijući zadovoljstvo ovim projektom, resorni ministar Hadžović istakao je da je ovo jedan u nizu projekata koji će se realizirati u saradnji sa Vladom Hercegovačko-neretvanskog kantona.

„Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona do sada je realizirala projekte kao što su izgradnja objekta JU Osnovne škole Zalik, JU Osnovne škola Gnojnice, rekonstrukciju i utopljavanje JU Osnovne škole Bijelo Polje, izgradnju Centra za kulturu u Bijelom Polju i mnoge druge. Izgradnja sportske dvorane u Bijelom Polju samo je jedan u nizu projekata koji ćemo implementirati u narednom periodu, a  koji će imati sportski i društveni karakter za građane našeg grada“, kazao je ministar Hadžović.

Galerija

Projekti