Ministar Hadžović čestitao početak nove školske 2020/2021. godine

Datum objave: 04.09.2020

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, dr. sc. Rašid Hadžović, uputio je čestitku povodom početka nove školske godine.



„U ime Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK  i svoje lično ime svim učenicima, njihovim roditeljima/starateljima, učiteljima, nastavnicima i profesorima, kao i svim učesnicima odgojno-obrazovnog procesa čestitam početak nove školske godine. U vremenu u kojem se suočavamo sa mnogim izazovima i neprilikama, želim da zajedno ostanemo ustrajni, prije svega, u očuvanju zdravlja svih učesnika obrazovnog sistema, ali i pružanju kvalitetnog obrazovanja našim učenicima koji su nosioci pozitivne budućnosti i temelj razvoja naše zemlje.

Dragi učenici, želim da vam nova školska godina u kojoj ćete usvojiti nova znanja i vještine bude obilježena samo uspjesima i lijepim uspomenama. Posebne čestitke i srdačnu dobrodošlicu u školske klupe upućujem našim prvačićima.

Dragi roditelji/staratelji, učitelji i profesori, želim vam mnogo uspjeha u radu, prenošenju znanja i usmjeravanju naših učenika da budu marljivi, vrijedni i da prate svoje ciljeve i snove.“

Projekti