Uručena zahvalnica BH Telecom – Direkciji Mostar

Datum objave: 10.06.2020

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović uručio je zahvalnicu direktoru BH Telecom – Direkcije Mostar, Adilu Šuti za izuzetan doprinos u realizaciji online nastave na području Županije-Kantona.



Resorni ministar Hadžović, zahvalio je direktoru BH Telecom – Direkcije Mostar, Adilu Šuti, na iskazanoj solidarnosti i suradnji u realizaciji kvalitetne online nastave u razdoblju pandemije virusa COVID-19. „Kompanija BH Telecom sa svojim rukovodstvom je u proteklom periodu još jednom potvrdila da je društveno odgovorna kompanija, koja svojim aktivnostima doprinosi obrazovnom sistemu u našoj državi. Podrška koju je BH Telecom – Direkcija Mostar pružio svim učesnicima u obrazovnom sistemu na području našeg Kantona u periodu pandemije je nemjerljiva i iskreno se nadam da ćemo i u narednom periodu djelovati na tragu dosadašnje saradnje“, kazao je ministar Hadžović.

Kompanija BH Telecom u periodu pandemije virusa COVID-19 sprovela je niz aktivnosti, koje su omogućile nesmetano odvijanje online nastave na području HNŽ-K.

„BH Telecom ima zadovoljstvo što je u saradnji s Ministarstvom obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, omogućio adekvatne uslove za kontinuiran proces izvođenja nastave na području Kantona. U proteklom periodu smo za veliki broj učenika na području Hercegovine obezbijedili besplatan pristup internetu i na taj način napravili sinergiju kako bi ovaj obrazovni sistem na opšte zadovoljstvo funkcionisao za vrijeme pandemije koronavirusa“, istakao je direktor Direkcije Mostar, Adil Šuta.  

Galerija

Projekti