Ministar Velagić ugostio predstavnike Obrazovnog centra za demokratiju i ljudska prava CIVITAS

Datum objave: 27.03.2024

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić i stručna savjetnica za srednje obrazovanje, Karmela Zlomislić održali su sastanak s izvršnom ravnateljicom Obrazovnog centra za demokratiju i ljudska prava CIVITAS, Sandrom Sladaković i voditeljem programskog tima, Anesom Čerkezom.



Sudionici sastanka razgovarali su o nastavku suradnje i narednim aktivnostima kao što su inovirani kurikulum i udžbenici građanskog obrazovanja, Projekt građanin praktična nastava, program certifikacije nastavnika, potrebe za mapiranjem učitelja i učenika građanskog obrazovanja.

Resorni ministar izrazio je zadovoljstvo nastavkom suradnje, te istakao da Ministarstvo surađuje s organizacijama koje provode korisne i zanimljive projekte u kojima učitelji i učenici rado sudjeluju, a jedna od njih je Obrazovni centar za demokratiju i ljudska prava CIVITAS.

Izvršna ravnateljica Sladaković i voditelj programskog tima, Čerkez zahvalili su ministru na srdačnoj dobrodošlici i iskazali zadovoljstvo nastavkom suradnje. Također, naglasili da u narednom razdoblju slijedi niz aktivnosti za koje smatraju da će biti uspješno realizirane na obostrano zadovoljstvo.

Projekti