Ministri Velagić i Šuta posjetili JU Osnovnu školu „Blagaj“

Datum objave: 21.03.2024

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić i ministar financija HNŽ-K, Adil Šuta boravili su u radnoj posjeti JU Osnovnoj školi „Blagaj“, gdje su ih ugostili ravnatelj, Muhamed Kajan i predsjednik Školskog odbora, Nihad Jašarević.



Prilikom posjete, predstavnici ove obrazovne ustanove upoznali su ministre o radu i aktivnostima, realiziranim projektima, kao i planovima za naredno razdoblje. Ravnatelj Kajan napravio je poseban osvrt na uspješno riješen problem grijanja i hlađenja, kroz implementaciju projekta postavljanja toplotnih pumpi, te klima uređaja.

Nakon obilaska unutarnjeg prostora škole i održanog sastanka, ministri su obišli i športsku dvoranu, stadion i dvorište škole, gdje im se pridružio i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Mostara s područja Blagaja, Jasmin Pandur. Tim povodom, ministri Šuta i Velagić su zajednički iskazali punu potporu menadžmentu ustanove, pohvalili dosadašnji rad i zajednički najavili kako će u narednom razdoblju, nakon završetka izgradnje Športske dvorane Potoci u Bijelom Polju, prioritet biti izgradnja reprezentativne i funkcionalne Športske dvorane Blagaj.

Galerija

Projekti