Poziv za prijavu učesnika na Forum o obrazovanju o ljudskim pravima i građanstvu

Datum objave: 20.01.2022

Zajedničko vijeće za mlade Vijeća Evrope poziva na Forum o obrazovanju o ljudskim pravima i građanstvu. Forum će okupiti do 300 učesnika (offline i online) koji su uključeni u obrazovanje o ljudskim pravima i građanstvu sa mladima i djecom u različitim okruženjima - nevladinim organizacijama, obrazovnim vlastima, formalnim obrazovanjem, institucijama za ljudska prava, omladinskim organizacijama i mrežama.

Forum zajedno organizuju Vijeće Evrope (obrazovni i omladinski sektori) i Odjel za omladinsku politiku i Služba za državne službenike italijanske vlade, u saradnji sa Amnesty International (Evropska kancelarija i italijanska sekcija), Gradom Torino, Nacionalnim vijećem mladih Italije i Evropskim omladinskim forumom. Događaj se organizuje u okviru predsjedavanja Italije Vijećem Evrope, koje je postavilo omladinsku politiku jednim od svojih strateških prioriteta.



U prilogu se nalazi poziv za prijavu učesnika a u e-mailu ispod link za online obrazac za prijavu učesnika. Rok za prijavu je 31. januar 2022. godine.

https://www.coe.int/en/web/youth/-/call-for-participants-forum-on-citizenship-and-human-rights-education-turin

 

Dokumenti

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti