Dan Pedagoškog zavoda Mostar

Datum objave: 08.06.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović obratio se na manifestaciji povodom dodjele diploma i nagrađivanja najuspješnijih učenika osnovnih i srednjih škola u sklopu obilježavanja Dana Pedagoškog zavoda Mostar, koja se održala u Centru za kulturu Mostar. Tom prilikom resorom ministru i Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K uručena je zahvalnica za potporu u realizaciji natjecanja učenika osnovnih i srednjih škola u školskoj 2022./23. godini.



„Čast i zadovoljstvo je biti ovdje s vama i našim učenicima uručiti nagrade za ostvarene rezultate na kantonalnim takmičenjima. Dragi učenici, siguran sam da ćete vi, vašim znanjima i vještinama doprinijeti boljoj budućnosti naše domovine. Ono što naučite u školi i na fakultetu, to ćete nositi do karaja života, jer vam znanje niko ne može oduzeti. Imajte samopouzdanja i vjerujte u sebe, imajte snage da se izborite sa svim izazovima koji budu pred vama, da ostvarite rezultate na koje ćete biti ponosni i vi i vaši roditelji i staratelji. Bez njihove podrške malo što se može ostvariti. Zato osim učenicima čestitam i njhovim roditeljima i starateljima, ali i nastavnicima i profesorima. Ovom prilikom upućujem čestitke Pedagoškom zavodu Mostar za njihov dan, ali i za  organiziaciju ovih takmičenja i želim im mnogo uspjeha u radu i djelovanju. Znam da nemaju dovljno kapaciteta, ali se nadam da će se i te stvari ubrzo promijeniti, kako bi još kvalittenije radili i kako bi naši nastavnici ubrzo dobili zvanja mentora i savjetnika. Također, zahvalanost upućujem i Kulturnom centru Kralj Fahd u Mostaru i Centru za kulturu Mostar što su uvijek voljni da pomognu pri organizaciji bilo koje manifestacije“, kazao je resorni ministar.

Na današnjoj manifestaciji nagrađeni su učenici osnovnih i srednjih škola Hercegovačko-neretvanske županije-kantona koji su ostvarili najbolje rezultate na natjecanjima, te su uručene pohvale i zahvalnice institucijama i pojedinicima koji su bili potpora u realizaciji aktivnosti Pedagoškog zavoda Mostar. Priznanja i zahvalnice su i ravnateljima osnovnih i srednjoškolskih ustanova za postignuća u radu.

Prva mjesta na županijskim natjevanjima osvojile su Srednja škola Konjic i JU Osnovna škola „Mustafa Ejubović-Šejh Jujo“ Mostar. Osim resornog ministra na manifestaciji se obratila i ravnateljica Pedagoškog zavoda Mostar, dr. sc. Enisa Gološ.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti