Ministar Hadžović ugostio predstavnike KUD-a „Bijelo Polje“

Datum objave: 15.05.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović ugostio je predsjednika Kulturno-umjetničkog društva „Bijelo Polje“, Miralema Gluhovića i potpredsjednika, Enisa Sihirlića. Tom prilikom resornom ministru uručena je Plaketa za počasnog člana KUD-a „Bijelo Polje“ za nesebičan dugogodišnji doprinos u radu društva i potpori jačanju i razvoju kulturnih djelatnosti.



Sudionici sastanka razgovarali su o dosadašnjoj suradnji, radu i djelovanju Kulturno-umjetničkog društva „Bijelo Polje“.

Resorni ministar izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i naglasio da je cilj Ministarstva da sukladno svojim mogućnostima podržava rad KUD-a „Bijelo Polje“. „Čast i zadovoljstvo mi je što sam danas ugostio predstavnike KUD-a, jednog od najznačajnih kulturnih društava na području našeg kantona. Shodno važnosti djelovanja ovog društva naš cilj je da podržavamo njihov rad. Ovom prilikom gospodinu Gluhoviću i njegovim saradnicima čestitam na dosadašnjem, izuzetno kvalitetnom radu“, kazao je ministar.

Predstavnici KUD-a „Bijelo Polje“ upoznali su resornog ministra o dosadašnjim i narednim aktivnostima i zahvalili na kontinuiranoj potpori.

„U ime KUD-a 'Bijelo Polje' smo došli danas da nakon osam godina zajedničkog rada i saradnje, oplemenjivanju i podršci kulturi Grada Mostara i Hercegovačko-neretvanskog kantona zahvalimo ministru Hadžoviću, na njegovoj dobronamjernosti, na njegovoj upornosti, želji, volji i podršci našem radu i svim institucijama kulture u ovom Gradu. Nadamo se da će svoj rad u narednom periodu nastaviti u istom pravcu. Od danas on je počasni član Kulturno-umjetničkog društva 'Bijelo Polje'“, istakao je predsjednik Gluhović.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti