Ministar Hadžović ugostio predstavnike Kluba borilačkih sportova Balkan iz Konjica

Datum objave: 21.06.2022

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović ugostio je Edinu Halilović, osvajačicu Europskog kupa u kik boksu koji se u veljači 2022. godine održao u Karlovcu i trenera, Asmara Imamovića.



Edina Halilović članica je Kluba borilačkih sportova „Balkan“ iz Konjica koja je osim osvajanja europske titule, osvojila 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu koje se u listopadu 2021. godine održalo u Italiji i pehar za najbolju seniorku na državnom prvenstvu održanom u Konjicu, u svibnju 2022. godine.

„Na području našeg Kantona djeluju sportski kolektivi i pojedinci koji ostvaruju izuzetne rezultate kako na području Bosne i Hercegovine, tako i Evrope i svijeta. Jedna od njih je i Edina Halilović, evropska prvakinja u kik boksu koja na najbolji način predstavlja i Konjic i Bosnu i Hercegovinu. I doista mi je čast što je mogu ugostiti zajedno sa njenim trenerom Asmarom. Njihov uspjeh i uspjeh članova Kluba svima nam je na ponos i zbog toga im Ministarstvo daje podršku. Nadam se da će nas Edina i ostali članovi Kluba borilačkih sportova i u narednom periodu uveseljavati osvajanjem novih titula“, kazao je ministar Hadžović.

Edina Halilović i trener Asmar Imamović zahvalili su ministru na srdačnoj dobrodošlici i iskazanoj potpori, te istakli da će i u narednom razdoblju nastojati da Bosnu i Herecgovinu predstavljaju na najbolji način.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti