Ministar Hadžović ugostio predsjednika R.K. Velež

Datum objave: 15.06.2022

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović ugostio je predsjednika Rukometnog kluba Velež, Nedima Ajanića koji mu je uručio zahvalnicu za doprinos u radu R.K. Velež.



Resorni ministar čestitao je predsjedniku Kluba na ostvarenim rezultatima u protekloj natjecateljskoj sezoni, ali i pohvalio napore koje ulažu kako bi ovaj klub u narednom razdoblju nizao upjehe.

„Drago mi je što danas mogu ugostiti predsjednika Rukometnog kluba Velež i čuti mnogo o njihovim rezultatima, planovima i ciljevima. Cilj Ministarstva jeste da podržava sportske klubove i njihove aktivnosti, a jedan od njih je i RK Velež. Podržavanjem sportskih klubova u suštini promovišemo značaj bavljenja sportskim aktivnostima, ali i naš Grad i Kanton kao sportske sredine. Nadam se da će nas i ovaj klub u narednom periodu obradovati osvajanjem neke od titula u rukometnim takmičenjima i da će nas ponosno predstavljati širom domovine“, kazao je ministar Hadžović.

Predsjednik Kluba upoznao je resornog ministra sa svojim aktivnostima i ostvarenim rezultatima, kao i planovima za narednu sezonu, te zahvalio ministru na potpori.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti