Dodjeljene zlatne plakete najboljim studentima Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru

Datum objave: 10.01.2022

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović obratio se na Svečanoj dodjeli nagrada na kojoj su uručene zlatne plakete najboljim studentima Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, koja se održala na Fakultetu humanističkih nauka.



Na Svečanoj dodjeli nagrada, u organizaciji Unije studenata Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, nagrađeni su studenti sa 8 fakulteta i 5 univerzitetskih studija.

„Čast mi je i zadovoljstvo biti danas sa najboljim studentima Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru. Ovu priliku koristim da vas pozdravim u ime Ministarstva i svoje lično ime i uputim vam iskrene čestitke za uspjeh i ostvarene rezultate. Iskreno se nadam da ćete vrijedno raditi i u narednom periodu i da ćete svojim radom i trudom kreirati bolju budućnost za sve generacije Bosne i Hercegovine, jer ste upravo vi nada za bolje sutra naše države. Također, ovu priliku koristim da vam se zahvalim što ime Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru promovirate u našoj zemlji, ali i šire“, kazao je ministar Hadžović.

Uputivši čestitke za ostvarene rezultate, na Svečanoj dodjeli, osim ministra Hadžovića, obratili su se i rektor Univerziteta, prof. dr. Elvir Zlomušica i predsjednik Unije studenata Mehmed Proho.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti