Predstavnici Futsal kluba Mostar Stari Grad Staklorad uručili zahvalnicu ministru Hadžoviću

Datum objave: 16.12.2021

Predstavnici Futsal kluba Mostar Stari Grad Staklorad Amel Bajgorić i Alen Đuliman, resornom ministru dr. sc. Rašidu Hadžoviću uručili su Zahvalnicu za pomoć u organizaciji za sudjelovanje na UEFA-e MAIN ROUND GRUPA 8 FUTSAL CHAMPION LEAGUE 2021/22, u Bosni i Hercegovini koji se održala od 26. do 31. listopada 2021. godine.



Ministar Hadžović i predstavnici Kluba izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i ostvarenim rezultatima. „Na području našeg Kantona djeluju sportski kolektivi i pojedinci koji ostvaruju izuzetne rezultate kako na području Bosne i Hercegovine, tako i Evrope i svijeta. Jedan od njih je i Futsal kluba Mostar Stari Grad Staklorad, koji iz godine u godinu ostvaruje zapažene rezultate. Njihov impozantan uspjeh treba biti na ponos i Kantona i naše države. S tim u vezi, Ministarstvo će i dalje u skladu sa svojim mogućnostima podržavati šampionski klub Mostar SG Staklorad“, rekao je ministar Hadžović.

Predstavnici kluba SG Staklorad uputili su zahvalnost ministru Hadžoviću na dosadašnjoj potpori. „Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K na čelu s ministrom Hadžovićem konstatno podržava naš rad, i ta podrška je veliki  podstrek za ostvarivanje još boljih rezultata. Nadam se da ćemo i u narednom periodu ostvarivati zapažene rezultate kojima ćemo predstavljati i Mostar i našu zemlju“, rekao je predsjednik Kluba, Amel Bajgorić.

Futsal klub Mostar Stari Grad Staklorad četiri puta bio je prvak Premijer Futsal lige Bosne i Hercegovine i sedam puta jesenji prvak Bosne i Hercegovine. U prethodnoj sezoni 2020./2021. bio je prvak Bosne i Hercegovine, kao i osvajač Kupa Bosne i Hercegovine. Nakon ostvarenih rezultata Stari Grad Staklorad bio je sudionik grupe 8 Glavne runde UEFA-ine Lige prvaka u futsalu.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti