Obilježen Svjetski dan reanimacije

Datum objave: 15.10.2021

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K podržalo je obilježavanje Svjetskog dana reanimacije u sklopu kampanje pod nazivom „World restart a heart“, koje se u organizaciji Udruženja hitnih medicinskih tehničara FBiH i Udruženja za edukaciju i razvoj "Dignitet" održalo u Srednjoj medicinskoj školi Sestara milosrdnica u Mostaru.



Kampanju „World restart a heart“ preporučila je Svjetska zdravstvena organizacija, Europski parlament, Internacionalni reanimacijski komitet i Europsko reanimacijsko vijeće, a cilj joj je podići svijest kod građana i građanki o važnosti ranog započinjanja reanimacije.

Cilj Ministarstva je u sklopu različitih projekata, učenike HNK educirati kako i na koji način pružiti hitnu pomoć i reanimaciju u određenom trenutku. S tim u vezi, Ministarstvo je podržalo obilježavanje Svjetskog dana reanimacije kojem su nazočili i učenici Medicinske škole Mostar i Srednje medicinske škole Sestara milosrdnica Mostar.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti