Održane aktivnosti u sklopu projekta „Socijalizacija s pravom“

Datum objave: 29.09.2021

U sklopu projekta „Socijalizacija s pravom“ kojeg realizira organizacija PH International uz podršku Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K i Ministarstva unutrašnjih poslova HNŽ-K, održane su projektne aktivnosti i pripreme za završnu konferenciju.



Od 2017. godine projekt „Socijalizacija s pravom“ uspješno se realizira u osnovnim i srednjim školama u svim županijama Federacije Bosne i Hercegovine. Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, na čelu s ministrom dr. sc. Rašidom Hadžovićem i Ministarstvo unutrašnjih poslova HNŽ-K, na čelu s ministrom Slađanom Bevandom od prve godine projekta aktivno sudjeluju u implementaciji aktivnosti.

U okviru Tima za izradu kurikuluma i Savjetodavnog tijela, ravnateljica JU IV osnovne škole Mostar, Seada Kuštrić i ravnateljica Osnovne škole Ivana Gundulića Mostar, Marija Jurčić nazočile su seminaru koji je u Neumu održan od 26. do 28. septembra. Na seminaru su razmatrane aktivnosti važne za nastavak projekta i pripremu završne konferencije, koja ima za cilj osvrt na realizirane aktivnosti u 182 škole na području Federacije Bosne i Hercegovine. Učenici su proteklih godina učili o pravnoj kulturi, o interaktivnosti i sposobnosti kritičkog mišljenja, nenasilnog djelovanja učenika i poticanja društvene uključenosti. Ovaj koncept podrazumijeva zajednički rad učenika, učitelja i policijskih službenika.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti