Ministar Hadžović se sastao sa delegacijom ambasade Libije

Datum objave: 29.07.2021

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović u svom kabinetu je održao sastanak sa delegacijom ambasade Libije koju su sačinjavali Al Motasem Bellah J A DHAWI, otpravnik poslova a.i. Ambasade Države Libije u BiH, g. Jamal S O Issa, savjetnik ministra obrazovanja Države Libije, g. Ahmed Mohamed Sharaa, pomoćnik savjetnika ministra obrazovanja Države Libije i  g. Musa Tulić tumač za arapski jezik. Tijekom sastanka razgovaralo se o obrazovnom sustavu u Hercegovačko-neretvanskoj županiji - kantonu i Bosni i Hercegovini i mogućnostima suradnje BiH i Libije u oblasti obrazovanja.



Prezentacijom općeg stanja u obrazovnom sustavu, ministar Hadžović je delegaciji ambasade Libije naveo kako prioritet za HNŽ-K i BiH mora biti kontinuirano poboljšanje kvalitete obrazovanja i uvođenje reformi koje će biti neophodne na putu BiH ka europskim integracijama, pojasnio sustav obrazovanja u HNŽ-K, kao i sa Agencijama koje učestvuju u kreiranju obrazovanja na državnoj razini.

Gospodin Jamal se zahvalio ministru Hadžoviću na prijemu i upoznao ga kako je Libija zainteresirana za mogućnost studiranja njenih državljana u Bosni i Hercegovini, što je još jedan od segmenata koji mogu doprinijeti unaprjeđenju međusobnih odnosa BiH i Libije.

Ministar Hadžović je zahvalio delegaciji ambasade Libije na inicijativi za suradnju i prijedlozima u cilju unaprjeđenja obrazovnog sustava BiH, te naglasio da postoji još mnogo prostora za reforme kao i modernizaciju obrazovanja u HNŽ-K i BiH sukladno EU standardima.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti