Ministar Hadžović posjetio Studentski centar Mostar

Datum objave: 12.03.2021

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović posjetio je Studentski centar Mostar i održao sastanak s ravnateljem Draganom Mikulićem.



Tema sastanka bile su dosadašnje aktivnosti i projekti koji će se realizirati u narednom razdoblju. Tijekom današnje posjete resorni ministar posjetio je zajedničke prostorije, upoznao neke od studenata i uspješnih sportaša koji borave u Studentskom centru.

Resorni ministar uputio je riječi zahvale ravnatelju Mikuliću, članovima uprave, svim uposlenicima Studentskog centra što su u vrijeme pandemije i učinili i omogućili kvalitetne uvjete za boravak studenata. „Ministarstvo je pokušalo pomoći i Studentskom centru i Studentskom hotelu kroz cijelu situaciju prouzrokovanu pandemijom. Mogu reći da je ovo jedan vrhunski urađen smještaj za naše studente, uvjeti koje imaju i cijena smještaja i hrana koja se služi je na nivou. Zadovoljan sam viđenim i mogu reći da su naši studenti na jednom visokom nivou zbrinuti. Iza nas se nalazi maketa koja je vrlo važna  i to je budućnost ovoga Studentskog centra i ja se nadam da će se ravnatelj i cijela uprava i Grad Mostar pobrinuti da se poveća kapacitet ovog centra i da se na kvalitetan način i dalje omoguće odlični uvjeti studentima“, kazao je ministar Hadžović.

Ravnatelj Studentskog centra Mostar zahvalio je ministru na posjeti. „Suradnja je vrhunska, a komunikacija postoji što je vrlo bitno i nikada nismo našli zatvorena vrata i naši projekti se financiraju. Možemo kazati kako je Ministarstvo posvetilo dobar dio pažnje prema Studentskom centru“, kazao je ravnatelj Mikulić.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti