Odluka o dodjeli stipendija i subvencija smještaja u studentske domove za akademsku 2020./2021. godinu

Datum objave: 26.01.2021

Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju ili dužni su pristupiti svom profilu na poveznici stipendije.monkshnk.gov.ba, preuzeti ugovor, isti isprintati u tri (3) primjerka i kao ugovorna strana potpisati vlastoručno kao na osobnoj karti. Ugovore je obvezno  dostaviti u zatvorenoj koverti s naznačenim imenom i prezimenom u zgradu Vlade HNŽ-K na adresi: Stjepana Radića 3/III do četvrtka, 28.1.2021. godine do 14:00 sati.



NAPOMENE:

Studenti koji uz prijavu nisu dostavili podatke o računu iz banke, obvezni su isti dostaviti s ugovorom.

Iz istog zajedničkog kućanstva samo jedan student može biti korisnik stipendije, ili subvencije smještaja u studentske domove (Izuzetak su studenti deficitarnih zanimanja sa prosjekom ocjena većim od 8 ili 3, 5, studenti iz porodice poginulog borca pripadnika Oružanih snaga i studenti bez oba roditelja).

Studenti koji su potpisali s Ministarstvom ugovor o dodjeli stipendije/subvencije smještaja u studentski dom u nekoj od prethodnih godina, a prijavili su se na ovogodišnji natječaj, nisu objavljeni na Odluci o dobitnicima nego nastavljaju primati stipendiju/subvenciju sukladno  ranije potpisanim ugovorom.

Studenti koji ne budu u mogućnosti do naznačenog datuma i vremena dostaviti potpisane ugovore bit će naknadno uvršteni za isplatu.

Studenti koji su eventualno zaboravili pristupnu šifru profila istu mogu vratiti pomoću utvrđene procedure i korištene email adrese.

Dokumenti

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti