Dodijeljene torbe i školski pribor

Datum objave: 04.09.2020

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko-neretvanske županije-kantona, dr. sc. Rašid Hadžović i predsjednik Vlade HNŽ-K, dr. sc. Nevenko Herceg u Centru za socijalni rad, učenicima osnovnih škola iz socijalno ugroženih obitelji s područja Grada Mostara, uručili su školske torbe i pribor.



„I ove godine nastavili smo dugogodišnju tradiciju dodjele školskih torbi i pribora, kako bi na neki način ublažili brige učenika i roditelja i školske dane učinili sretnijim. Kao i prethodnih godina nastavit ćemo raditi na poboljšanju kvalitete obrazovanja i pružanju jednakog prava na obrazovanje za svako dijete. Iskreno se nadam se da će godine školovanja koje su pred našim učenicima za njih biti jedan lijep i zanimljiv period života“, kazao je ministar Hadžović i djeci i roditeljima poželio sretan početak nove školske godine i mnogo dobrih ocjena i sticanja kvalitetnih znanja.

Nazočnim učenicima i roditeljima sretan početak školske godine poželio je i predsjednik Vlade HNŽ-K, dr. sc. Nevenko Herceg, i podsjetio na niz aktivnosti koje je Vlada poduzela kako bi se svoj djeci, kao i zaposlenicima škola u HNK u ovom periodu epidemije osigurala sredstva za očuvanje zdravlja, ali i nesmetano i kvalitetno sprovođenje nastavnih aktivnosti.

Projekat dodjele torbi sa školskim priborom za djecu iz socijalno ugroženih obitelji već nekoliko godina realizira Vlada Hercegovačko-neretvanske županije-kantona. Ove godine osigurana je nabava tisuću kompleta torbi i školskog pribora.

Ravnateljica Centra za socijalni rad Mostar, Zdravka Marić u ime učenika i roditelja, zahvalila je na donaciji i potpori, te istakla kako će ona sigurno učenicima i roditeljima olakšati početak školske godine.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti