Sastanak sa direktorom Francuskog instituta u Bosni i Hercegovini

Datum objave: 11.09.2019

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović je održao sastanak sa novim direktorom Francuskog instituta u Bosni i Hercegovini i savjetnikom Veleposlanstva Francuske u BiH, gospodinom Jean Cristophe Thiabaudom i saradnicima.



Ministar Hadžović i direktor Thiabaud su razgovarali o dosadašnjoj suradnji između Francuskog Instituta u BiH i Ambasade Francuske u BiH i Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, te o budućim mogućnostima za istu, kao i zastupljenosti francuskog jezika kao stranog jezika u školama.

Direktor Jean je istakao uspješnu, dugogodišnju kooperaciju sa Gimnazijom Mostar, kao i zajednička frankofona odjeljenja na temu čega će se održati okrugli stol u Konjicu 20. rujna, sa svim profesorima francuskog jezika u Bosni i Hercegovini.

Ministar Hadžović je naglasio da je resorno Ministarstvo uvijek otvoreno za suradnju sa Francuskim Institutom i Francuskim veleposlanstvom u BiH, koja će naravno doprinijeti unaprjeđenju kvaliteta obrazovanja i kulturnih manifestacija u HNŽ-K, te projekata u oblasti športa, budući da su mostarski i županijski sportisti veoma talentirani i prvaci na državnim turnirima u raznim športovima.  

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti